Gör en livsstilsförändring!

Häng med på ett 8 veckors-program för ökad livskvalitet!

Få mer energi, bli mindre stressad, få bättre sömn, öka ditt syreupptag och öka din fettförbränning!

Kan göras i grupp eller individuellt.

Alfa hälso/stresstest kan mäta effekterna av en livsstilsförändring efter bara 8 veckor!

Steg 1: Gör en Alfa hälso/stresstest ALFA” är ett avancerat biofeedback-instrument som visar kroppens hälsoresurser. Genom att avläsa dynamiken i hjärtats rytmer (HRV – Heart Rate Variability) kan man utvärdera kroppens hälsotillstånd. Man får bl.a. reda på energinivå, hormonbalans, stressnivå, kroppskondition och biologisk ålder.

Steg 2: Kurs – Medveten Andning Att bli medveten om sin andning och förbättra den är ett av de absolut snabbaste och effektivaste sätten att förbättra sin hälsa. En förbättrad andning ökar syresättningen av cellerna i hjärta, muskler och hjärna. Ökad syresättning ger dig mer energi och mindre stress, starkare hjärta, lugnare hjärna, bättre matsmältning, rätt pH-balans ökad fettförbränning och bättre sömn.

Steg 3: 8 veckors träningsprogram med fokus på andning i vardagen och under motion. Programmet fylls i varje dag. Alla kan lägga upp programmet på sin egen nivå det viktiga är inte hur du tränar utan det är att du gör det som har betydelse. Du får ett andningsmotstånd, Relaxator, som ingår som ett verktyg i andningsträningen.

Steg 4: Efter fyra veckor, coaching och samtal i grupp eller enskilt.

Steg 5: Uppföljning och utvärdering av 8 veckors tränings program. Alfa hälso/stresstest för att se din utveckling och förändring.

Kostnad: 2900 kr, inklusive 2 st. ALFA mätningar, Relaxator och träningsprogram